Комуникация между половете – приятелство, любов, секс и партньорство

Постигане на хармония в отношенията, любовта и секса по един забавен и развлекателен начин.

Това е място, на което можете да правите всичко. Да експериментирате, без да се страхувате от провал и от мнението на другите.

В повечето случаи проблемите между мъжете и жените идват от неразбирането на различията между двата пола,  поради неправилна комуникация или липса на такава.

 

След като осъзнаем разликите на физическо, физиологично, ментално, емоционално, психологическо и енергийно ниво, ние започваме да разбираме партньора си и се научаваме да поддържаме правилния диалог.

 

Тук ще научите формулата на щастието и спокойствието. След като се запознаете с физиологията на влюбването, принципите на партньорство и условията за една трайна и страстна връзка, вие ще можете да постигнете хармония в отношенията, любовта и секса.

IMG_0650

КАКВО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:

Как да общуваме с другия пол.

Условията за истинска любов, партньорство и съжителство.

Как избираме нашия партньор, защо повечето ни партньори си приличат и какъв партньор искаме да намерим.

Всичко за прошката и взаимните компромиси.

Основните разлики в мъжкото и женското мислене.

Защо мъжете искат секс, а жените романтика? А дали наистина е така? Какво стои зад това?

Как да задоволим партньора си.

Кои са емоционалните копчета на мъжа и жената в любовта.

Ефективни техники за общуване и разбирателство.

Как да запазите своята индивидуалност във връзка.

Как да постигнете хармонията и щастието,за което толкова мечтаете.

Кои са ограничаващите модели, които Ви пречат да създадете здравословна връзка.

И ОЩЕ…

Често се случва романтичната приказка за любовта да се превърне в разказ за войната между двата пола. Смело може да се каже, че Мъжът и Жената са от различни планети. И  колкото по-добре разберем разликите, толкова по-рано и по-лесно ще намерим нашата любов.

ТОЙ ИСКА СЕКС, ТЯ РОМАНТИКА…

Всички съзнаваме, че обикновено сексът е по-важен за мъжете, а романтиката за жените и в същото време не разбираме защо е така. Без да вникват по-дълбоко в това фундаментално различие, жените често подценяват секса за мъжете и в повечето случаи ги наричат повърхностни.

 

Нашите сексуални различия са основани на физиология (жлези, хормони, мозъчна структура и тяло), историческото ни развитие и социално възпитание.

 

Парадоксално е, но сексът кара мъжът да почувства нужда от любов, а получаването на любов кара жената да почувства жажда за секс.

ЗА КАКВО ЩЕ ГОВОРИМ:

Защо жените мислят, че мъжете искат само секс?

Защо мъжете се нуждаят от секс и защо жените не разбират това?

Какви са нуждите на мъжете?

Как обичат мъжете?

Кога и защо мъжете се чувстват отхвърлени?

Различната химия.

Секс или правене на любов?

Добрият секс.

Сексът и страстта.

Прилагането на правилото „Бързай бавно“.

456
miroslav-nachev-3

Всеки човек мечтае да срещне любовта на живота си. Вървейки по този път, преживяваме различни емоции и чувства. Натрупваме опит, попадаме в ситуации, в които се чудим как ще продължим. Всичко това прави темата за взаимоотношенията между половете важна и отговорна задача. Трудността във връзките може да остави следа от тъга, обида, гняв и дори страх от общуване с другия пол.

 

Семинарът е направен изцяло от преживяванията и трансформациите на Мирослав Начев, който е извървял пътя на раздялата с дългогодишния си партньор. Преосмисляйки ценностите си, разбира, че всичко това му се е случило, за да намери себе си и да опознае истинското щастие.

“Моето желание е да споделя опита си с тези, които се нуждаят. Да създадем един по-добър свят, изпълнен с повече любов и разбирателство.”

Developed by - DeFacto Studio