Да получим любовта, която желаем

Станете част от семинара, който повече от 16 години, променя живота на хиляди хора по целия свят.

Помогнете на вашата партньорска връзка да достигне до пълния си потенциал!


Най-популярната в света работилница за двойки пристига в България.
С партньорството на Международен институт Имаго по партньорски взаимоотношения – 
Imago Relationship International.

За да получите любовта която искате, заповядайте на 17 юни

ТОЗИ СЕМИНАР Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО:

Сте в добри отношения и искате да дадете още по-голям тласък на вашата връзка.

Търсите нови прозрения за отношенията си преди да започнете с терапевтични сесии. По този начин може да пропуснете първите сесии.

Връзката ви е в застой.

Чувствате, че вие и вашият партньор се отдалечавате.

Имате непрекъснати конфликти и искате да промените това.

Искате да разберете дали може да останете заедно и кой е най-добрият вариант за връзката ви.

Търсите по-голяма дълбочина в отношенията си.

Сте в началото на нова връзка и искате тя да се разгърне до пълния и потенциал.

Подобрете диалога с вашия партньор и повишете качеството си на живот и вашата връзка!

Повечето хора не знаят какво да направят, когато привличането, любовта и романтиката във връзката намалеят и на тяхно място се настани борбата за власт и се постави началото на драмите в техните отношения. Започват да си задават въпроса дали са избрали правилния човек. Настава огромно объркване как нещо толкова красиво като любовта незабелязано се е превърнало в конфликт, безразличие, скука и дистанцираност.

 

Драмите на “Неосъзнатата връзка” включват всички страхове, скрити желания и автоматични поведения, останали от детството, и това несъмнено води към конфликт в двойките. Най-честите страхове и проблеми са:

Страх от самота и изоставяне.

Страх да не нараним някого.

Страх от обвързване, близост и да обичаме.

Пренебрегване.

Страх дали сме избрали правилния партньор.

Перфекционизъм.

Доверие.

Страх от провал и неспособност да рискуваме.

Страх да не се изложим.

Страх от загуба на личната свобода.

Обсебване, прекален контрол, навлизане в личното пространство или вкопчване.

Страх от разочарование.

Страх от финансова нестабилност.

Какво е Imago?

Повече от 25 години Международният Imago институт за партньорски връзки допринася за разбирането на психологията на индивида и тайните на любовните взаимоотношения. Психологията, поведенческите науки, западните духовни традиции, елементите на транзакционния анализ, гещалтската психология, теорията за системите и когнитивната терапия се обединяват, за да помогнат на хиляди двойки по целия свят да трансформират конфликта в сигурна и здрава връзка.

 

Imago теорията се счита за най-комплексния подход в психологията на любовните отношения, индивида, връзката и семейството. Тя дава отговори на въпроси, на които другите методики не могат да отговорят и осигурява инструменти, с които всяка двойка може да възвърне сигурността, страстта и зрялата любов в ежедневието.

 

Латинската дума “imago” (“образ/огледало”) се използва за подсъзнателната картина, която имаме за любовта. Моделът е разработен на базата на психотерапевтичната теория Imago и използва общите неща в една връзка, разочарованията от отношенията в зряла възраст, свързани с детските ни преживявания, страхове, липси и очаквания.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ:

Най-популярната в света работилница за двойки пристига в България! Подходяща е както за двойки, които имат непрекъснати конфликти, отдалечават се един от друг и искат да разберат дали могат да останат заедно, така и за двойки, които едва започват връзката си и искат да я изградят на стабилна основа. По време на семинара двойките ще учат чрез преживявания, демонстрации и писмени упражнения. Всеки от партньорите ще се научи да слуша и да чува другия, ще овладее техники, които ще му помогнат да изразява чувствата си по разбираем начин, така че да бъде изслушан. Двойките ще се научат да разпознават шаблоните в комуникацията помежду си, преди те да се превърнат в заплаха за връзката им. Всеки от партньорите ще разбере, че конфликтите са неизменна част от връзката и дори са полезни за нея.

 

Използвайки този модел, партньорите във всеки един момент могат да разберат чувствата на другия, да признаят и да изпитат съпричастност към “раните от детството” и да се ангажират до достигане на “съзнателни отношения”.

КАКВО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:

Как да се свържете отново с партньора си дори и след трудни моменти.

Как да разпознавате шаблоните във вашата комуникация преди те да са станали болезнени и опасни.

Ще научите, че конфликтът е източник на развитие за всяка страна от връзката.

Ще научите как да слушате и най-вече да чувате партньора си. Ще научите как да бъдете изслушвани, като се изразявате по ясен и разбираем начин.

Ще получите ясна теория относно връзката, как да я развиете и да останете в нея.

КОИ СА ВОДЕЩИТЕ:

eva wessely

Ева Уесли (Eva Wessely)

 

Казвам се Ева Уесли, на 50 години и живея във Виена. Психотерапевт съм от 1994 г., работя с Имаго от 2011 и съм член на организацията Имаго Австрия.

Това, което ме впечатли и убеди да започна да използвам Имаго, е методологията за справяне с конфликти. Аз също научих, че целта не е избягването на конфликти, което да ни доказва, че имаме добри взаимоотношения и приятелство. Напротив, ние се нуждаем от конфликта, за да може нашата връзка да се развива.

Това е полезно не само за партньорски двойки, аз много успешно използвам този подход за работа с хора и семейства.

Бас ван Рай (Bas van Raaij)

 

Аз се казвам Бас и съм психолог. Имам фирма за обучение, която е специализирана в диалог и комуникация при трудни обстоятелства. С моята партньорка Барбара сме заедно от 1981 г. През тези години понякога имахме нужда от терапия за двойки, което ни научи на много различни начини за терапия между партньори. След 25 години работа,ние открихме терапията за партньори Имаго и това беше удивително и изненадващо преживяване! IMAGO ми даде много практически инструменти, за да разбера какво се случва в една връзка, как и защо идват кризите, как може да ги направим безопасни, как може да се свържем и да задълбочим отношенията си с Барбара. Това са неща, които не можахме да намерим в другите терапии. Това е причината за нашето голямо желание да станем Имаго терапевти и да водим Имаго семинари.

 

Аз съм много щастлив да дойда в България през Юни заедно с Барбара и Ева, за да помогнем на двойките, които имат нужда или искат подобрение в отношенията си.

 

Barbara Cremers

Барбара Кремърс (Barbara Cremers)

 

Казвам се Барбара Кремърс, живея в Холандия и съм на 56 години.

Аз съм сертифициран Имаго терапевт и имам самостоятелен офис за терапия само на партньорски връзки. Обичам да работя с двойки за тяхното свързване, без обвинения, по един любящ начин, който терапията Имаго (Imago Relationship) осигурява.

През моите 36 години съвместно с Бас, аз съм преживяла много възходи и падения. В един момент ние открихме Имаго, който ни научи как да преодоляваме моментите, в които си мислехме, че не можем да продължим повече заедно. Изучавахме истинските причини, които стоят зад нашето разочароващо поведение. Това ми даде по-добро разбиране за мен самата, като по този начин аз мога да се развивам, без да си задавам въпроса кой е прав и се научих да бъда истински любящ партньор.

 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

Психолозите, ангажирани със семинара, ще дадат индивидуални съвети на всяка двойка как да развие връзката си и да я направи по-здрава отвсякога. Накрая на семинара всички участници ще получат помагала, с които да продължат да развиват връзката си в бъдеще.
Присъединете се към нас и ще преживеете най-великото приключение в живота си досега!

 

Новите умения и способности, които ще получите, ще култивират нова интелигентност по отношение на връзките между партньори, което ще ви помогне не само по отношение на възлюбения, но също така и в изграждането на по-добри връзки със себе си, с децата ви и най-близките ви хора.

КАКВО ОЩЕ:

Семинарът е обучение по партньорски взаимоотношения и комуникация.

Вие ще работите само с вашия партньор.

Ние ще се погрижим семинарът да се проведе по най-добрия за вас начин.

Ще представим теория, ще споделим за най-новите изследвания за мозъка.

Ще учим чрез преживяване.

Ще има писмени упражнения.

Ще има демонстрации.

Ще практикувате уменията на място за максимално ефективно научаване.

Поздрав от Ева, Бас и Барбара за първия семинар в България по трансформация на връзките чрез Imago Relationship
Поздрав от Харвил и Хелън за първия семинар в България по трансформация на връзките чрез Imago Relationship:

Полезни връзки и допълнителна информация:

КОГА: 17 юни от 09:30 до 17:00часа

КЪДЕ: Зала Панорама, хотел Феста София, бул. „България“ 83, гр. София

Семинар за необвързани на 17.06.2017, 09:30 до 12:30 – 20 лв/участник
Семинар за двойки и терапевти на 17.06.2017, 14:00 до 17:00 – 20 лв/участник

По време на информационната среща, вие ще получите много полезни съвети за връзката си.

ПЛАЩАНЕ

Получател: Европейски център по невронауки ООД

Банка: Банка ДСК ЕАД

IBAN: BG65STSA93000023415690

BIC: STSABGSF

Ф А К Т И

Благодарение на издателство „Изток-Запад“, световният бестселър на д-р Харвил Хендрикс „Получи любовта, която желаеш“ вече и в България:

  • Преведена на 66 езика
  • Продадена в над 3 млн. копия
  • Наричат я „Библия на взаимоотношенията“, защото е настолно ръководство за създаване на добри партньорски взаимоотношения и няма аналог в света
  • Д-р Харвил Хендрикс е основател на Imago Relationships International Institute (IRI), чиято мисия е да създаде нов модел на взаимоотношения.
  • Повече от 25 години IRI допринася за разбирането на психологията на индивида, тайните на любовните взаимоотношения и партньорските връзки.
  • Imago теорията е лидер в областта на партньорските отношения. Има повече от 2000 обучени терапевти, които я практикуват в 38 държави, а хиляди двойки успешно трансформират връзките си в “безопасни, съзнателни и страстни взаимоотношения”

Едноименният семинар идва за пръв път на Балканите, който ще се проведе от сертифицирани психолози от Imago Relationships International Institute, които прилагат на практика техниките, описани в книгата:

  • Семинарът е едно по-дълбоко и осъзнато преживяване и е своеобразно продължение на книгата
  • В него се използва научен подход, според който всяко нещо се проверява и доказва, преди да бъде приложено
  • Най-популярната в света „работилница за двойки” всяка седмица прави между 10 и 25 семинара по целия свят или повече от 1,000 семинара годишно.
  • За 30 години са проведени над 30,000 семинара, през които са преминали стотици хиляди двойки.
Developed by - DeFacto Studio